blindgraphique | Wedding Photojournal

By: Zafiq Zainal Abidin blindgraphique

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Jan-2009 11:51 Email | Share | | Bookmark
Kluang | Johor ll





::awan biru::

di sini kita mampu menjenguk awan biru..
di sini kita dapat melihat keindahan..
di sini juga kita sangat bertuah dapat kecapi kedamaian..
di sini kita merasai kebahagiaan..
dan di sini lah rasa bersyukur perlu ada dalam diri kita kerana
di sana kedamaian, keindahan, kebahgiaan dan awan biru tidak wujud lagi..
yang ada hanyalah mayat anak2 kecil bergelimpangan..
pertumpahan darah tidak mengenal siapa..
dan sebuah kebahagiaan yang telah di ranapkan..
di mana kita ketika mereka amat memerlukan..
di mana qalbu kita di saat mereka dahagakan sinar harapan..
sekurang-kurangnya hanya dengan secebis doa agar mereka dapat
sinar harapan baru.. demi meneruskan sisa-sisa hidup di kota usang..
bukan sebuah dendam yang tidak berpenghujung..
yang bakal menghancurkan sebuah tamadun kehidupan..


ZAFIQ ZAINAL ABIDIN
Wedding Photojournalist /
3D Digital Artist

blindgraphique
tel | +6012 7243444 (Mobile)
email | blindgraphique@gmail.com
web | http://zarfique.fotopages.com
storage | http://www.flickr.com/zafiq/sets
ym id | zarfique@yahoo.com.sg
counter strike id | Blindshooter

Kami akan melebarkan sayap kami untuk terbang lebih jauh..
+Selangor+Subang Jaya+Kuala Lumpur+Johor+Kluang+Perak+Melaka+Perlis+Terengganu+Pulau Pinang+Negeri 9+Pahang+Sabah+Sarawak+


Wednesday, 14-Jan-2009 11:48 Email | Share | | Bookmark
Kluang | Johor l








tiba-tiba terasa rindu kat kampung halaman...


ZAFIQ ZAINAL ABIDIN
Wedding Photojournalist /
3D Digital Artist

blindgraphique
tel | +6012 7243444 (Mobile)
email | blindgraphique@gmail.com
web | http://zarfique.fotopages.com
storage | http://www.flickr.com/zafiq/sets
ym id | zarfique@yahoo.com.sg
counter strike id | Blindshooter

Kami akan melebarkan sayap kami untuk terbang lebih jauh..
+Selangor+Subang Jaya+Kuala Lumpur+Johor+Kluang+Perak+Melaka+Perlis+Terengganu+Pulau Pinang+Negeri 9+Pahang+Sabah+Sarawak+


Sunday, 11-Jan-2009 07:48 Email | Share | | Bookmark
DILA&AM | kluang

 
 









blindshooter | sanding|outdoor : zarfique
blindgraphique | sticky : zarfique


Thanks to dila & am, member school mate SMKJB.. tapi skrg dah tukar nama ke
Sek. Men. Tun Hussien Onn.. minta maaf sekiranya ada papa yang terkurang..
apa2 pun korang adalah first customer majlis kampung halaman ku Kluang, johor.. hehe..
Untuk bakal2 pengantin di kluang ada berita gembira buat korang.. bagi packages photoshoot
majlis di kluang sahaja, kami akan sedia jeep merah seperti pict dia atas hak milik blindgraphique
untuk bawa korang bersiar2 untuk outdoor session, tiada caj tambahan dikenakan.. hehe..
so apa tunggu lagi?? jom book tarikh sebelum terlambat.. hahhahaa



ZAFIQ ZAINAL ABIDIN
Wedding Photojournalist /
3D Digital Artist

blindgraphique
tel | +6012 7243444 (Mobile)
email | blindgraphique@gmail.com
web | http://zarfique.fotopages.com
storage | http://www.flickr.com/zafiq/sets
ym id | zarfique@yahoo.com.sg
counter strike id | Blindshooter

Kami akan melebarkan sayap kami untuk terbang lebih jauh..
+Selangor+Subang Jaya+Kuala Lumpur+Johor+Kluang+Perak+Melaka+Perlis+Terengganu+Pulau Pinang+Negeri 9+Pahang+Sabah+Sarawak+



Saturday, 10-Jan-2009 04:39 Email | Share | | Bookmark
AIMI&LT.ZAMAN | Klang, Kelanajaya

+AIMI&LT.ZAMAN+ Klang|Kelanajaya













Thanks a lot Aimi dan Zaman kerana memberi peluang kepada blindgraphique merakamkan detik-detik
terindah korang dalam majlis istiadat tentera udara.. satu pengalaman yang baru bagi aku.. korang memang best.. terima kasih di atas segala komitmen yang diberikan dan inilah hasilnya.. harap maaf jika ada sebarang kelemahan, insya'Allah kami akan cuba perbaiki hari demi hari.. thanks!

blindshooter | nikah|malam.berinai : akramin
blindshooter | sanding|reception|outdoor : zarfique



ZAFIQ ZAINAL ABIDIN
Wedding Photojournalist /
3D Digital Artist

blindgraphique
tel | +6012 7243444 (Mobile)
email | blindgraphique@gmail.com
web | http://zarfique.fotopages.com
storage | http://www.flickr.com/zafiq/sets
ym id | zarfique@yahoo.com.sg

Kami akan melebarkan sayap kami untuk terbang lebih jauh..
+Selangor+Subang Jaya+Kuala Lumpur+Johor+Kluang+Perak+Melaka+Perlis+Terengganu+Pulau Pinang+Negeri 9+Pahang+Sabah+Sarawak+



Saturday, 10-Jan-2009 04:35 Email | Share | | Bookmark
FIZA&FARIDUN | pulai, JOHOR

+FIZA&FARIDUN+ pulai, JOHOR













First of all, aku nak ucapkan selamat pengatin baru buat kedua-dua pasangan ni.. thanks a lot guys sebab bagi peluang
untuk aku berkarya.. best sgt pengalaman kat pulai, nasib baik tak kena bola golf.. kalau tak dapat bawa balik cenderahati
untuk buat kenangan. Aku nak ambil kesempatan juga untuk maaf sekiranya ada apa2 kekurangan, kelemahan, kesilapan, kekufuran.. erk.. na'uzubillah.. minta2 di jauhkan..

Kepada kedua mempelai & family, terima kasih tak terhingga di atas layanan yang baik sepanjang aku kat sana.
thanks again. Jgn lupa order lagi untuk nurul pulak.. haha..

blindshooter | nikah|sanding|outdoor : zarfique
blindgraphique | custome : zarfique



ZAFIQ ZAINAL ABIDIN
Wedding Photojournalist /
3D Digital Artist

blindgraphique
tel | +6012 7243444 (Mobile)
email | blindgraphique@gmail.com
web | http://zarfique.fotopages.com
storage | http://www.flickr.com/zafiq/sets
ym id | zarfique@yahoo.com.sg

Kami akan melebarkan sayap kami untuk terbang lebih jauh..
+Selangor+Subang Jaya+Kuala Lumpur+Johor+Kluang+Perak+Melaka+Perlis+Terengganu+Pulau


[<<  <  1  2  3  [4]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net