blindgraphique | Wedding Photojournal


My name: Zafiq Zainal Abidin blindgraphique
My Fotopage: http://blindgraphique.fotopages.com/
About me: wedding photographer zafiq zainal abidin zarfique blindgraphique gambar perkahwinan
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D300s
Nikon
Friends:
Zafiq Zainal Abidin blindgraphique
Latest entry:Post Wedding | #LynnZali | Sek.4 Shah Alam SELANGOR [01.03.2014]
blindshooter | outdoor : zarfique blindgraphique | upload : zarfique wedding | Lynn+Zali [a] Shah Alam, SELANGOR :: my photostock :: http://www.flickr.com/photos/zafiq/sets :: for big resolution :: http://zarfique.fotopages.com/ :: more picture :: http://www.facebook.com/photos.php?id=207974189877 "i met a blind man who taught me how to see".. zafiq zainal abidin principal of blindgraphique studio SITI R SYARAH SYAFEI Project Man... View this Fotopage entry
Wedding Photographer model photoshoot
Latest entry:Onie + Shah |taiping + Pantai Remis |
Salam...Bertemu kembali...hari tu aku shoot hari tunang korang, kini aku shoot wedding korang lak...memang best dengan telatah korang yang malu-malu campur penat...tapi memang best la..nanti kot-kot dapat anak nak aku shoot lagi..bagitahu je la ek..best-best.. Job ni berlansung di 2 destinasi iaitu di Taiping dan Pantai Remis Perak..Hari yang penat, badan penat padahari tu...tapi memang layan..tiga photographer plak tu ambik gambar korang...wah-wah.. best..... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016